Om klubben

Skala Modellflyklubb blei stifta i 1986.

Medlemmane kjem frå alle kommunane på Sunnmøre. Medlemmane flyg fly, helikopter og multikopter i monge størrelsar og prisklassar. Vi har rullebane i kunstgras på 130 meter x 10 meter og ligg like ved Hjørungavåg skytebane i Hareid kommune. Flyforholda her er meget gode, og det er ca. 400 meter til nærmaste hus. Klubben har eige skulefly med lærar/elev funksjon som kan brukast til opplæring av nye pilotar. Har du lyst å prøve å flyge modellfly tek du kontakt med oss på post@skalamodellflyklubb.no so let det seg gjere.

Det foregår flyging på bana hovedsaklig på kveldstid , og i helgane dersom veiret tillatar det. Vi har ingen støybegrensningar og vi flyg både elektro-, nitro- og bensinmodellar på området vårt

Klubbens mål:

  • Å samle alle i nærområdet som driv eller er interessert i modellflyging og bringe slik aktivitet inn i kontrollerte former.
  • Legge grunnlaget for sikker modellflyaktivitet og godt miljø gjennom klubbmøter, kursvirksomhet, stemner og hyggelig samvær.
  • Å gjere hobbyen familievennlig gjennom forskjellige arrangement og prøve å la flest mulig i familien få glede av klubben og vår aktivitet.

 

Klubben er per idag ikkje tilknytta NAK / NLF.

En tanke om “Om klubben”

  1. Hi!
    Moving to Ulsteinvik from Australia in a few months and have been flying models for many years. Was wondering what frequency your club operates on 36 MHz or 2.4 MHz or both? I am bringing some radio gear and would like to know so I can hopefully join your club.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Heimeside for modellflyinteresserte på Søre Sunnmøre og omegn