Om klubben

Skala Modellflyklubb blei stifta i 1986.

Medlemmane kjem frå alle kommunane på Sunnmøre. Medlemmane flyg fly, helikopter og multikopter i monge størrelsar og prisklassar. Vi har rullebane i kunstgras på 130 meter x 10 meter og ligg like ved Hjørungavåg skytebane i Hareid kommune. Flyforholda her er meget gode, og det er ca. 400 meter til nærmaste hus. Klubben har eige skulefly med lærar/elev funksjon som kan brukast til opplæring av nye pilotar. Har du lyst å prøve å flyge modellfly tek du kontakt med oss på post@skalamodellflyklubb.no so let det seg gjere.

Det foregår flyging på bana hovedsaklig på kveldstid , og i helgane dersom veiret tillatar det. Vi har ingen støybegrensningar og vi flyg både elektro-, nitro- og bensinmodellar på området vårt

Klubbens mål:

  • Å samle alle i nærområdet som driv eller er interessert i modellflyging og bringe slik aktivitet inn i kontrollerte former.
  • Legge grunnlaget for sikker modellflyaktivitet og godt miljø gjennom klubbmøter, kursvirksomhet, stemner og hyggelig samvær.
  • Å gjere hobbyen familievennlig gjennom forskjellige arrangement og prøve å la flest mulig i familien få glede av klubben og vår aktivitet.

 

Klubben er per idag ikkje tilknytta NAK / NLF.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Heimeside for modellflyinteresserte på Søre Sunnmøre og omegn